Website

FrissIT helpt u met alle onderdelen die bij een functionele en gebruiksvriendelijke website horen, zoals het bepalen van de doelstellingen, de eisen en de navigatiestructuur van de site. Vervolgens met de bouw van een responsive website en hoe u uw eigen site kunt beheren. FrissIT zorgt ook voor de domeinregistratie, hosting, e-mailaccounts, responsiveness en opslag van de website op een veilige server.

Doelstellingen, eisen en navigatie voor website

  • FrissIT denkt mee om de juiste doelstellingen van de website te bepalen. Wat wilt u met een website bereiken? Wilt u bezoekers informeren of overtuigen? Dient de website als visitekaartje of om artikelen te verkopen via een webwinkel? Wilt u met een website inschrijvingen of sales (conversies) behalen? Dit helder krijgen, is de eerste stap voor het bouwen van een website.
  • Nu de doelstellingen zijn bepaald, adviseert FrissIT aan welke eisen de website moet voldoen. Zo is voor een webshop een sterke interne zoekfunctie belangrijk. Een website als online visitekaartje moet aansluiten op de huisstijl van uw bedrijf. Duidelijk gestelde eisen zijn nodig om het juiste doel van de site daadwerkelijk te kunnen bereiken.
  • FrissIT stemt ook met u de juiste structuurnavigatie af. Deze dient gebruiksvriendelijk en logisch te zijn voor de specifieke doelgroep van de website.

Nu de doelstellingen, eisen en de navigatie concreet zijn, kan gestart worden met de bouw van de website.